SKaGeN

WATCHAPP: IMKE.
Koop tickets

IMKE. is een WatchApp
Even fascinerend als LIVE televisie,
Even verleidelijk als binnenkijken bij de buren,
Even verslavend als bingewatchen.

De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waar niemand op zit te wachten. Vader Alexander (Filip Peeters) verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes (Jennifer Heylen) op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda (Barbara Sarafian) trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen (Lynn Van Royen en Bjarne Devolder) vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke (Renée van Cauwenbergh van o.a. ‘Red Light’) probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.

Volg twee en halve week lang deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.

Volg dit verhaal in real time, exclusief via de speciaal ontworpen SKGN-app. Simpelweg te vinden in de App Store of de Google Play Store en dan op je mobiele telefoon! En met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kunt napraten…

Peter De Graef, auteur van legendarische theaterstukken als ‘Henry’, ‘Zoals de dingen gaan’ en ‘Stanley’, smeet zich enthousiast op dit nieuwe format en leverde het scenario voor ‘IMKE.’.

Tekst: Peter De Graef
Met: Filip Peeters, Barbara Sarafian, Lynn Van Royen, Bjarne Devolder, Renée van Cauwenbergh, Jennifer Heylen, Yves Degryse, Clara van den Broek, Korneel Hamers en Valentijn Dhaenens

Hoe volg je de voorstelling?

  • Mensen die een ticket kopen, laten hun gegevens achter en brengen de betaling in orde.
  • Je wordt gevraagd om de SKaGeN-app “SKGN” te downloaden.
    Dit gebeurt via de gebruikelijke kanalen: Google Play of Apple Store, net zoals elke andere App.
  • Eens je de app op je telefoon hebt geïnstalleerd, kan je inloggen met het e-mailadres en het wachtwoord dat je in de ticketshop opgaf en verschijnt een aftelscherm naar het moment waarop de voorstelling begint.
    De berichten komen binnen zoals bij elke andere standaard-messenger.
  • De dag voor de voorstelling start, krijgen je nog eens een reminder/bevestigingsmail.

De voorstelling start op woensdag 21 april 2021.
Vanaf dan kan je de berichten bekijken wanneer je wil.