Trialoog III

Trialoog III

Datum: 9 september 2017 - 24 september 2017

Uur: 13:30 - 17:30

Plaats: 't Oud-Gemeentehuis

plannetje
Kaart wordt geladen...

Prijs: gratis


Van 9 tot en met 24 september
open op vrijdag, zaterdag en zondag
telkens van 13.30-17.30u
in EXPOG, Antwerpsesteenweg 2
Gratis

Omdat de vorige twee Trialogen zo werden gesmaakt, is het nu tijd voor expositie Trialoog III.
Vier kunstenaars met een band met Kapellen stellen tentoon in ’t Oud-Gemeentehuis.

Maxim Piessen
Als jonge macrofotograaf brengt Maxim Piessen (°1994) de verrassende schoonheid van insecten in beeld. Hij toont beelden vol kleuren en patronen die we met het blote oog niet kunnen zien.
Vorig jaar is hij verkozen tot Erasmusfotograaf van 2016.

Peter Quirijnen
Peter Quirijnen (°1971) studeerde toegepaste grafiek in Sint-Lucas Paviljoen in Antwerpen. Zijn artistieke carriere begon als decortekenaar van verschillende tekenfilmreeksen.
Van 2003 tot 2013 tekende Peter als freelancer bij Studio Vandersteen de decors van Suske en Wiske albums. Af en toe maakte hij al eens een schilderij. Omdat de drang naar schilderen groter was dan de ambitie om striptekenaar te blijven, schreef Peter zich in voor een opleiding olieverfschilderen in de academie van Hoogboom.

André & Guy Goezu
De gebroeders André (°1939) en Guy (°1941) Goezu woonden als jonge knapen met hun moeder Charlotte Samuel in Kapellen.
André Goezu is een kosmopolitisch kunstenaar, geboren in Antwerpen.
Hij studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen en aan het Nationaal Hoger Instituut.
Vanuit Antwerpen trok de jonge kunstenaar in 1968 naar het hartje van Parijs in de Cité Internationale des Arts, om zich daarna definitief op het Ile Saint-Louis te vestigen. Hij ontdekte er snel de vele grafische ateliers en ademde de vrijheidsgedachte van de lichtstad Parijs diep in. Nu werkt hij vanuit een mooi atelier in de wijk Le Marais.
Guy Goezu is geboren in Antwerpen. Na de Tweede Wereldoorlog woonde hij met zijn moeder en zijn broer in Kapellen, om uiteindelijk terug te keren naar zijn geboortestad Antwerpen. Guy Goezu studeerde Interieurarchitectuur en Tekenen aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. Tijdens zijn studies werkte hij als decorontwerper bij het Centre Communautair Laïc Juif, waar hij twee prijzen won voor beste theaterdecor.